Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Пільненко А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Заплетніков І. М. 
Методика розрахунку параметрів різання дисковим ножем за умови коливального способу подання харчового продукту [Електронний ресурс] / І. М. Заплетніков, А. К. Пільненко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 63-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 779.127 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Пільненко А. К. 
Аналіз нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа при коливальному способі подачі продукту [Електронний ресурс] / А. К. Пільненко // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Сер. : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 127-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuett_2014_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 516.779 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Заплетніков І. М. 
Дослідження взаємодії продукту з опорною поверхнею столу машини для нарізання гастрономічних продуктів [Електронний ресурс] / І. М. Заплетніков, А. К. Пільненко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 41-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 673.395 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Пільненко А. К. 
Розрахунок технологічних параметрів машини для нарізання гастрономічних продуктів [Електронний ресурс] / А. К. Пільненко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 146-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_24
Обгрунтовано та перевірено інженерну методику розрахунку машини для нарізання гастрономічних продуктів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 292.618 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Заплетніков І. М. 
Побудова поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа в разі маятникового способу подачі продукту [Електронний ресурс] / І. М. Заплетніков, А. К. Пільненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 84-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 349.724 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Заплетніков І. М. 
Аналіз варіаційних моделей екологічних характеристик машин для збивання харчових продуктів [Електронний ресурс] / І. М. Заплетніков, А. К. Пільненко, О. В. Гордієнко, І. С. Cеваторова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 174-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 330.677 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського